Dubbele stormbaan 27 meter te huur

1 dag 380,00

Incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs
€380
Hoogte
5.2 meter
Breedte
4.3 meter
Lengte
27 meter
Grondoppervlak
30x6.5 meter
Aantal personen
6 per minuut
Overdekt
nee
Transport maat
3x 1,6 x 1,8 x 1,8 meter
Gewicht
680 kilo
aantal blowers
4
aantal haspels
3

Omschrijving

Dubbele stormbaan 27 meter te huur bij Verhuur de Kempen 

Zeskamp sportdag familiedag vriendendag, maakt eigenlijk niet uit wat voor dag het is, deze stormbaan zorgt altijd voor veel plezier. Ga de strijd aan tegen elkaar en bestorm zo snel mogelijk deze baan. Leuk als estafette, op tijd, of gewoon lekker voor de fun! 

Voor uren lang spring klim glij en klauter plezier! 

 

Praktische informatie

 Wij raden aan om voordat u de bestelling daadwerkelijk plaatst, de plek waar het luchtkussen komt te staan eerst even op te meten zodat je zeker weet dat hij past. Er dient rekening mee gehouden te worden dat je ten minste 1 meter rondom het kussen vrij houd. Aan de achterkant voor de blower en de slurf, aan de voorkant om veilig in en uit het kussen te komen en aan de zijkant om hem vast te kunnen zetten en zodat er nog een doorgang is. Ook is het belangrijk dat er stroom is op de plaats waar het kussen komt te staan. Zorg voor een goede kabel of haspel. Deze kunt u eventueel ook bij ons huren, je kunt deze in de winkelwagen 

Bij levering dienen er altijd 2 personen aanwezig te zijn om hem mee op te zetten en af te breken.  

De stormbaan bestaat uit 3 delen,  deze staan op pallets. De doorgang moet tenminste 120 zijn zodat we er met de palletwagen door kunnen.

 

Begeleiding

Begeleiding is erg belangrijk voor de veiligheid van het gebruik van onze springkussens, stormbanen of andere attracties.  U bent zelf verantwoordelijk voor toezicht dus zorg dat er altijd een meerderjarige begeleider aanwezig is, want een ongeluk zit in een klein hoekje. 

 

Onderhoud

Wij vinden het erg belangrijk dat al onze producten goed onderhouden worden. We zorgen dat al onze kussens en stormbanen altijd schoon en droog in het rek liggen zodat de kwaliteit van het kussen altijd goed is. Elke keer als we een kussen opzetten om te drogen of schoon te maken controleren we het kussen zodat het altijd veilig te gebruiken is. Omdat wij alles erg goed onderhouden en zuinig zijn op onze spullen kunnen we altijd goede kwaliteit leveren.

 

Veiligheid

Veiligheid vinden we heel erg belangrijk. Al onze springkussens en stormbanen zijn voorzien van de veiligheidskeurmerken van AIB-Vincotte Nederland B.VLiftinstituut of het TUV zodat we zeker zijn dat al onze producten veilig te gebruiken zijn.

Voor de veiligheid is het wel erg belangrijk om het springkussen of de stormbaan goed vast te zetten.

Bij harde ondergrond kan je waterzakken bijhuren zodat hij op deze manier vast gezet kan worden. Ook is het aan te raden om valmatjes te gebruiken zodat de kinderen zachtjes landen als ze langs het kussen terecht komen.

Bij harde wind, harder dan windkracht 5 moeten wij de reservering annuleren omdat het dan niet veilig is om deze te gebruiken. We nemen dan contact met u op.

 

Slechtweer garantie.

Mocht hij heel veel regen voorspellen mag je tot max 24 uur voor levering/ophalen de reservering kosteloos annuleren. Hiervoor dient u dan telefonisch contact op te nemen met 0630540269.

Extra Productopties