Over Verhuur de Kempen


Hey daar, wat gezellig dat je een kijkje neemt op onze website! Dat belooft wat, want er staat vast een feestje op de planning binnenkort! Neem gerust de tijd om rond te snuffelen, want we hebben echt te gekke dingen te huur voor elk evenement of feestje!


Bij ons kun je onder andere terecht voor opblaasbare feestpoppen zoals Abraham en Sarah, springkussens, stormbanen, zeskamp spellen, interactieve spellen, geboorteborden, popcorn- en suikerspinmachines, en zelfs een buikschuifbaan!


En wie zit er nou eigenlijk achter Verhuur de Kempen? Nou, dat ben ik ;) Ingrid Roest, een alleenstaande moeder van 2 geweldige meiden. Ik heb in 2015 de sprong in het diepe gewaagd door naast mijn baan bij Ziggo Verhuur de Kempen te starten. Omdat ik zelf dol ben op feestjes, vind ik het geweldig om met mijn bedrijf feestjes te laten stralen en voor jong en oud plezier te bieden.


Wat ik belangrijk vind voor mijn bedrijf? Veiligheid staat voorop. Al onze springkussens en stormbanen zijn voorzien van veiligheidscertificaten en keuringen. Daarnaast vind ik goede service essentieel; afspraken nakomen staat bij mij hoog in het vaandel. Ook streven we naar mooie producten en houden we ons assortiment steeds fris en schoon. En eerlijke prijzen natuurlijk, want er moet voor iedereen wat leuks te vinden zijn in ons uitgebreide aanbod.


Wil je weten hoe Verhuur de Kempen is ontstaan? Lees dan snel verder hieronder...

Het begon allemaal in 2010, toen onze oudste dochter Micha geboren werd. We wilden graag een grote opblaasbare baby in de tuin zetten, zodat iedereen kon zien dat ons meisje geboren was. Maar tot onze verbazing moesten we helemaal naar Eindhoven of Tilburg om zo'n ding te huren. Dat was het moment waarop het idee ontstond om zelf zoiets te gaan aanbieden, zodat ook mensen in de Kempen dichtbij huis zo'n opblaasbare pop konden huren. Het zaadje was geplant, maar met de kinderen waren we nog druk. In 2015, toen de jongste ook bijna naar school ging, zijn we er echt voor gegaan. Wat begon met een paar poppen, is nu uitgegroeid tot ons huidige assortiment van ongeveer 100 producten!

Omdat ik mijn kinderen het ondernemen al wat mee wil geven hebben ze samen de zeskampen spellen gekocht, dus als deze gereserveerd worden dan gaat dat geld in hun spaarpot.