Veel gestelde vragen

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren gaat via de website, hier zit een realtime voorraad systeem achter en je kunt meteen zien of het product beschikbaar is. Mocht de betaling niet lukken via Ideal en je hebt wel een bevestiging gehad dan staat hij wel vast voor je en kan hij alsnog contant betaald worden bij ophalen of levering.


Waar kan ik de bezorgkosten berekenen?

In de winkelwagen kun je de postcode invoeren dan worden de bezorgkosten berekend. Je hebt de optie voor alleen bezorgen of bezorgen met hulp bij opzetten en afbreken. Als je kiest voor de optie met hulp dan is er bij het huren van springkussens 1 persoon nodig en bij de stormbanen 2 personen, samen hebben we het zo opgezet en afgebroken zonder dat er iemand last krijgt van zijn/haar rug ;)


Als ik kies voor bezorgen wanneer word het dan geleverd en opgehaald?

In de notitie mag je de tijden van het feest/evenement aangeven. 2 dagen van te voren laat ik de exacte planning weten zodat je weet hoe laat we ongeveer langs komen.

Bezorgen doen we in de ochtend en ophalen op dezelfde avond, je kunt tot 22 uur aangeven in de notitie, wil je hem tot langer gebruiken dan adviseer ik om hem een dag extra te huren zodat jullie de hele avond/nacht door kunnen gaan


Waarom zijn de bezorgkosten zo duur?

Ik begrijp dat de bezorgkosten erg duur lijken maar na deze berekening zul je begrijpen waar de kosten vandaan komen.

Stel dat je op 28 kilometer afstand woont dan betaal je €75 aan bezorgkosten

21% hiervan is BTw  = €15.75

4x de afstand (28 kilometer) is 112 kilometer want ik moet in de ochtend en in de avond op en neer rijden, bakwagen rijd 1 op 5 dus 28 liter diesel is 22.4x 1,75= €39.20

Dan zitten we al op € 54,95

Laden lossen en de tijd onderweg is ongeveer 2 uur daar is dan de overige €20 voor.

En voor de bakwagen betaal ik natuurlijk ook nog wegenbelasting, fijnstofbelasting, APK en onderhoud.

Zo zie je dat bezorgen eigenlijk een service is die we leveren.Hoe zet ik een springkussen op?


Hoe rol ik een springkussen op?


Hoe zet ik een pop op?


Hoe ruim ik een pop op?


Wanneer heb ik de extra opties nodig?

De waterzakken kun je huren als het springkussen op een harde ondergrond komt te staan. Als hij op gras gebruikt word dan kan het springkussen met haringen vast gezet worden, voor een harde ondergrond kun je hiervoor de waterzakken gebruiken. Je hebt er 4 nodig zodat op elke hoek een waterzak gebruikt kan worden.

De valmatten zou ik aanraden om te huren als het springkussen een glijbaan heeft zodat de kindjes vanaf de glijbaan zachtjes landen op het matje ipv op de grond. 

In het veiligheidspakket zitten 4 waterzakken en 2 valmatjes.

Een haspel kun je huren als ze zelf geen verlengkabel hebt om de blower op aan te sluiten.