Ringwerpen te huur

1 dag 25,00

Incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs
€25
Gewicht
18
aantal blowers
1
zelf ophalen
mogelijk

Omschrijving

Ringwerpen te huur.


Super leuk spel voor jong en oud.

Gooi de ring om de uier of de poot van de koe en scoor! Heb jij of jou team de meeste punten dan win je dit spel!


Ga de strijd aan met het andere team, als je het goede gevoel en de juiste focus hebt dan kun je winnen!

 

 

Praktische informatie

Wij raden aan om voordat u de bestelling daadwerkelijk plaatst, de plek waar het spel komt te staan eerst even op te meten zodat je zeker weet dat hij past. Ook is het belangrijk dat er stroom is op de plaats waar het kussen komt te staan. Zorg voor een goede kabel of haspel. Deze kunt u eventueel ook bij ons huren, je kunt deze in de winkelwagen toevoegen.

 

Afhalen, bezorging en op- en afbouw

Zelf ophalen? Dat kan natuurlijk! Houd er wel rekening mee dat het spel erg groot en zwaar is. Je hebt een busje of aanhanger nodig om hem te kunnen vervoeren. Hij past ook in een grote station auto maar dat raad ik niet aan om eventuele beschadigingen aan de auto te voorkomen. Het spel staat op een pallet, we rijden hem met de palletwagen naar het vervoersmiddel en helpen mee om hem hierin te tillen. Eenmaal thuis moet je er rekening mee houden dat je ten minste 1 meter breedte nodig hebt om het kussen door de deur of padje te krijgen. Zorg voor een hondje of iets dergelijks zodat je hem kunt verrijden, want hij is niet makkelijk te tillen.

Bij bezorgen brengen we het spel tot de plaatst waar hij komt te staan, mits we er bij kunnen natuurlijk. We spreken een dag voor levering een tijdvlak af wanneer het spel gebracht word en wanneer hij opgehaald word. 

Zorg dat het spel opgerold klaar staat als we hem op komen halen.

Mocht je kiezen met opzetten en afbreken zorgen wij hier natuurlijk voor.

 

Begeleiding

Begeleiding is erg belangrijk voor de veiligheid van het gebruik van onze springkussens, stormbanen of andere attracties.  U bent zelf verantwoordelijk voor toezicht dus zorg dat er altijd een meerderjarige begeleider aanwezig is, want een ongeluk zit in een klein hoekje. 

 

Onderhoud

Wij vinden het erg belangrijk dat al onze producten goed onderhouden worden. We zorgen dat al onze spellen, kussens en stormbanen altijd schoon en droog in het rek liggen zodat de kwaliteit van het kussen altijd goed is. Elke keer als we een kussen opzetten om te drogen of schoon te maken controleren we het kussen zodat het altijd veilig te gebruiken is. Omdat wij alles erg goed onderhouden en zuinig zijn op onze spullen kunnen we altijd goede kwaliteit leveren.

 

Veiligheid

Veiligheid vinden we heel erg belangrijk. Al onze springkussens en stormbanen zijn voorzien van de veiligheidskeurmerken van AIB-Vincotte Nederland B.VLiftinstituut of het TUV zodat we zeker zijn dat al onze producten veilig te gebruiken zijn.

Voor de veiligheid is het wel erg belangrijk om het springkussen of de stormbaan goed vast te zetten.

Bij harde ondergrond kan je waterzakken bijhuren zodat hij op deze manier vast gezet kan worden. 

Bij harde wind, harder dan windkracht 5 moeten wij de reservering annuleren omdat het dan niet veilig is om deze te gebruiken. We nemen dan contact met u op.

 

 

 

 

 

Extra Productopties

1 dag 5,00

Incl. BTW

Stroom haspel te huur 40 meter Als je zelf geen verlengkabel hebt dan kun je hem hier bij huren.