Skydancer Rood

3 dagen 35,00

Incl. BTW

Skydancer Rood
>
  • Skydancer Rood
<

Producteigenschappen

Prijs
€35 voor 3 dagen
Hoogte
6 meter

Omschrijving

Skydancer te huur

Als je deze skydancer zou huren dan ben je zo klaar met opzetten. Binnen 1 minuut staat deze op en je hebt geen haringen nodig om hem vast te zetten, super makkelijk dus. Er zit een lampje op de blower, dus deze pop word van binnenuit verlicht, zodat hij savonds ook lekker opvalt!

Het grote voordeel van deze pop is dat hij makkelijk op te zetten is, het nadeel is dat hij best veel geluid maakt door de zwaardere blower.

Hier zie je hoe je de sky dancer opzet.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Verhuur de Kempen werken we met een 3 dagen systeem. De dag voor het feest mag de pop opgehaald worden en de dag na het feest mag deze terug gebracht worden. Opzetten en afbreken kun je dan doen wanneer het jou het beste uitkomt, zo kun je op de dag van het feest onbezorgd genieten.

Vervoer.

Je kunt het gewoon met de auto op komen halen. Je hebt hier de blower,  een zakje waar de pop inzit en dan het leeftijdsbordje erbij. Het is dus makkelijk met de auto te vervoeren.

Ophalen.

Ophalen kan op de Schrijver 11 5541WK in Reusel op werkdagen tussen 17.30 en 18.30 uur. In het weekend tijden in overleg.

Mochten deze tijden niet uitkomen dan graag even contact opnemen, spreken we samen iets af wat wel mogelijk is.

Bezorgen.

Bezorgen is natuurlijk ook mogelijk, de prijs word altijd berekend vanaf Reusel.

Mocht je voor deze optie kiezen dan overleggen we van te voren hoelaat ik hem kom brengen en halen.

Extra Productopties