Springkussen huren in Hapert? Huur bij Verhuur de Kempen in Hapert!

Springkussen of luchtkussen huren in Hapert? Springkasteel of luchtkasteel? Hoe noem jij het?

Het maakt eigenlijk niet uit hoe je het noemt, als je maar weet waar je ze moet huren!


Bij Verhuur de Kempen in Hapert hebben we ruime keuze in springkussens. Van klein tot groot, van simpel tot uitgebreid en van goedkoop naar iets minder goedkoop. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is dat ze allemaal gekeurd zijn op veiligheid en voorzien zijn van een veiligheidscertificaat. Veiligheid vinden wij erg belangrijk maar een ongeluk zit een een klein hoekje dus het is wel van belang dat er altijd iemand toezicht houd tijdens het gebruik van een springkussen.


Al onze springkussens kun je zelf afhalen in onze hal op de Hamelendijk 5 in Reusel. Je kunt na het huis inrijden en dan in het in de linkse hal. 


Je kunt ook voor gemak gaan, en het springkussen laten bezorgen. We hebben natuurlijk niet voor niets zo'n mooie bus, en ik vind het heerlijk om bij al die feestjes lang te gaan om de springkussen te brengen en op te halen. 

Wil je helemaal geen omkijken hebben naar het springkussen kun je  kiezen voor de optie met bezorgen met opzetten en afbreken, dan neem ik indien nodig een collega mee en dan doen wij alles voor je. 


Wij bezorgen onder andere in Nederland in: Hapert, Bladel, Reusel, Hulsel, Lage Mierde, Hooge Mierde, Diessen, Esbeek, Hilvarenbeek, Haghorst, Biest-Houtakker, Oost- West- en Middel- Beers, Oirschot, Moergestel, Oisterwijk, Tilburg, Goirle, Best, Eindhoven, Son, Breugel, Nuenen, Helmond, Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende, Waalre, Aalst, Valkenswaard, Dommelen, Westerhoven, Borkel en Schaft, Bergeijk, Luyksgestel, Weebosch, Eersel, Duizel, Steensel, Knegsel, Steensel, Vessem, Wintelre, Netersel, Casteren, Dalem

En in België in :  Arendonk, Oud- Turnhout, Mol, Lommel, Postel, Ravels.