Springkussen huren in Bladel? Huur bij Verhuur de Kempen

Springkussen huren in Bladel? Huur bij Verhuur de Kempen in Hapert, nabij Bladel.

Springkussen of luchtkussen ? Springkasteel of luchtkasteel? Hoe noem jij het?

Het maakt eigenlijk niet uit hoe je het noemt, als je maar weet waar je ze kunt huren in Bladel.


Bij Verhuur de Kempen in Bladel hebben we ruime keuze in springkussens. Van klein tot groot, van simpel tot uitgebreid en van goedkoop naar iets minder goedkoop. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is dat ze allemaal gekeurd zijn op veiligheid en voorzien zijn van een veiligheidscertificaat. Veiligheid vinden wij erg belangrijk maar een ongeluk zit een een klein hoekje. Het is van belang dat er altijd iemand toezicht houd tijdens het gebruik van een springkussen.


Al onze springkussens kun je zelf afhalen op onze hoofd locatie aan de Oude Provincialeweg 71B in Hapert. Als je het kussen zelf op komt halen kun je het makkelijkst het Vrijerspad in rijden tot de schuifpoort want daar hebben we de kussens altijd klaar staan.


Je kunt ook voor gemak gaan, en het springkussen laten bezorgen. We hebben natuurlijk niet voor niets zo'n mooie bus, en ik vind het heerlijk om bij al die feestjes langs te gaan om de springkussen te brengen en op te halen. 

Wil je helemaal geen omkijken hebben naar het springkussen kun je  kiezen voor de optie met bezorgen met opzetten en afbreken, dan neem ik indien nodig een collega mee en dan doen wij alles voor je. 


Wij bezorgen onder andere in Nederland in: Hapert, Bladel, Reusel, Hulsel, Lage Mierde, Hooge Mierde, Diessen, Esbeek, Hilvarenbeek, Haghorst, Biest-Houtakker, Oost- West- en Middel- Beers, Oirschot, Moergestel, Oisterwijk, Tilburg, Goirle, Best, Eindhoven, Son, Breugel, Nuenen, Helmond, Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende, Waalre, Aalst, Valkenswaard, Dommelen, Westerhoven, Borkel en Schaft, Bergeijk, Luyksgestel, Weebosch, Eersel, Duizel, Steensel, Knegsel, Steensel, Vessem, Wintelre, Netersel, Casteren, Dalem

En in België in :  Arendonk, Oud- Turnhout, Mol, Lommel, Postel, Ravels.