Springkussen Maxiplay Krokodil te huur

1 dag 160,00

Incl. BTW

2 dagen 240,00

Incl. BTW

3 dagen 320,00

Incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs
€160 per dag
Hoogte
4.1 meter
Breedte
8.0 meter
Lengte
5.0 meter
Grondoppervlak
10x6 meter
Aantal personen
12
Overdekt
ja
Transport maat
1.3x1.5m
Gewicht
212
aantal blowers
2
zelf ophalen
mogelijk

Omschrijving

Springkussen Multiplay XXL Jungle te huur

Dit springkussen van 8x5 is ideaal voor de grotere groepen kinderen. Het kussen is overdekt en rondom zitten netten dus ook dit kussen is super veilig in gebruik. Toezicht is natuurlijk wel altijd nodig want een ongeluk zit in een klein hoekje!

Super fijn met een dak zodat ook met wat mindere weersvoorspellingen de kids gewoon droog kunnen springen, en bij zonneschijn kunnen ze lekker in de schaduw springen. 

Het kussen is 8x5 met aan de zijkant een opstapje om makkelijk in het springkussen te komen. Je hebt aan de zijkanten nog wel wat ruimte nodig en aan de achterkant voor slurf en de blower.

Zelf ophalen kan gewoon met dit springkussen, wel is het nodig om een busje of aanhanger mee te nemen.

Opzetten van dit kussen is erg makkelijk. Je rolt het springkussen uit, slurf aan de blower, stekker erin in binnen 2 minuten staat hij op! Haringen nog even vastzetten en klaar is kees! 

Oprollen is ook niet moeilijk. Kids eruit, even met een handveger of stofzuiger door het kussen zodat hij weer netjes is. Stekker eruit, rits open. Drink een flesje bier of een kopje koffie zodat de lucht ondertussen uit het kussen kan lopen. Vouw het opstapje naar binnen, trek een kant van het kussen 1 derde naar binnen, trek de andere kant er overheen en rollen maar. Hoe kleiner je begint met rollen hoe kleiner hij word! 

Praktische informatie

 Wij raden aan om voordat u de bestelling daadwerkelijk plaatst, de plek waar het luchtkussen komt te staan eerst even op te meten zodat je zeker weet dat hij past. Er dient rekening mee gehouden te worden dat je ten minste 1 meter rondom het kussen vrij houd. Aan de achterkant voor de blower en de slurf, aan de voorkant om veilig in en uit het kussen te komen en aan de zijkant om hem vast te kunnen zetten en zodat er nog een doorgang is. Ook is het belangrijk dat er stroom is op de plaats waar het kussen komt te staan. Zorg voor een goede kabel of haspel. Deze kunt u eventueel ook bij ons huren, je kunt deze in de winkelwagen toevoegen.

 

Afhalen, bezorging en op- en afbouw

Zelf ophalen? Dat kan natuurlijk! Houd er wel rekening mee dat het kussen erg groot en zwaar is. Je hebt een busje of aanhanger nodig om hem te kunnen vervoeren. Hij past ook in een grote station auto maar dat raad ik niet aan om eventuele beschadigingen aan de auto te voorkomen. Het kussen staat op een pallet, we rijden hem met de palletwagen naar het vervoersmiddel en helpen mee om hem hierin te tillen. Eenmaal thuis moet je er rekening mee houden dat je ten minste 1 meter breedte nodig hebt om het kussen door de deur of padje te krijgen. Zorg voor een hondje of iets dergelijks zodat je hem kunt verrijden, want hij is niet makkelijk te tillen.

Opzetten doe je zo!

Afbreken doe je zo!

Bij bezorgen brengen we het kussen tot de plaatst waar hij komt te staan, mits we er bij kunnen natuurlijk. We spreken een dag voor levering een tijdvlak af wanneer het kussen gebracht word en wanneer hij opgehaald word. 

Zorg dat het springkussen opgerold klaar staat als we hem op komen halen. Graag voordat je de lucht eruit laat even in het kussen gaan om te zorgen dat er geen spulletjes of viezigheid meer in het kussen zit.

Mocht je kiezen met opzetten en afbreken zorgen wij hier natuurlijk voor.

 

Begeleiding

Begeleiding is erg belangrijk voor de veiligheid van het gebruik van onze springkussens, stormbanen of andere attracties.  U bent zelf verantwoordelijk voor toezicht dus zorg dat er altijd een meerderjarige begeleider aanwezig is, want een ongeluk zit in een klein hoekje. 

 

Onderhoud

Wij vinden het erg belangrijk dat al onze producten goed onderhouden worden. We zorgen dat al onze kussens en stormbanen altijd schoon en droog in het rek liggen zodat de kwaliteit van het kussen altijd goed is. Elke keer als we een kussen opzetten om te drogen of schoon te maken controleren we het kussen zodat het altijd veilig te gebruiken is. Omdat wij alles erg goed onderhouden en zuinig zijn op onze spullen kunnen we altijd goede kwaliteit leveren.

 

Veiligheid

Veiligheid vinden we heel erg belangrijk. Al onze springkussens en stormbanen zijn voorzien van de veiligheidskeurmerken van AIB-Vincotte Nederland B.VLiftinstituut of het TUV zodat we zeker zijn dat al onze producten veilig te gebruiken zijn.

Voor de veiligheid is het wel erg belangrijk om het springkussen of de stormbaan goed vast te zetten.

Bij harde ondergrond kan je waterzakken bijhuren zodat hij op deze manier vast gezet kan worden. Ook is het aan te raden om valmatjes te gebruiken zodat de kinderen zachtjes landen als ze langs het kussen terecht komen.

Bij harde wind, harder dan windkracht 5 moeten wij de reservering annuleren omdat het dan niet veilig is om deze te gebruiken. We nemen dan contact met u op.

 

Slechtweer garantie.

Mocht hij heel veel regen voorspellen mag je tot max 24 uur voor levering/ophalen de reservering kosteloos annuleren. Hiervoor dient u dan telefonisch contact op te nemen met 0630540269.

 

 

Extra Productopties

1 dag 5,00

Incl. BTW

Stroom haspel te huur 40 meter Als je zelf geen verlengkabel hebt dan kun je hem hier bij huren.

1 dag 5,00

Incl. BTW

Valmatten ( Indien springkussen op verharde ondergrond zijn valmatten verplicht!) Veiligheid voor alles huur nu valmatten bij het...

1 dag 5,00

Incl. BTW

Verankering waterzak voor bevestigen springkussen op harde ondergrond zodat hij veilig te gebruiken is als hij niet met haringen v...