Stormbaan JungleRun 19 meter te huur

1 dag 310,00

Incl. BTW

2 dagen 465,00

Incl. BTW

3 dagen 620,00

Incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs
€310
Hoogte
5.3 meter
Breedte
3.8 meter
Lengte
19 meter
Grondoppervlak
23x6
Aantal personen
2 tegelijk
Overdekt
nee
Transport maat
2x 1.4x1.2
Gewicht
440
aantal blowers
3
aantal haspels
2

Omschrijving

Stormbaan JungleRun 19 meter te huur bij Verhuur de Kempen in Reusel

Een stormbaan huren is altijd een goed idee om van jouw evenement een succes te maken! Met een stormbaan heb je voor jong en oud een super gave attractie en je evenement valt meteen goed op door zo'n mega grote baan neer te zetten. 

Bij deze stormbaan van 19 meter begin je bij de klimhelling, dan glij je naar beneden, snel door de obstakels in de hindernisbaan en zo snel mogelijk terug naar het begin. Je kunt op tijd spelen, of een estafette maken, of gewoon lekker vrij zonder wedstrijdelement.

 

Praktische informatie

 Wij raden aan om voordat u de bestelling daadwerkelijk plaatst, de plek waar het luchtkussen komt te staan eerst even op te meten zodat je zeker weet dat hij past. Er dient rekening mee gehouden te worden dat je ten minste 1 meter rondom het kussen vrij houd. Aan de achterkant voor de blower en de slurf, aan de voorkant om veilig in en uit het kussen te komen en aan de zijkant om hem vast te kunnen zetten en zodat er nog een doorgang is. Ook is het belangrijk dat er stroom is op de plaats waar het kussen komt te staan. Zorg voor een goede kabel of haspel. Deze kunt u eventueel ook bij ons huren, je kunt deze in de winkelwagen toevoegen.

 Bezorging en op- afbouw

Een stormbaan word altijd bezorgd, en wij helpen mee met opzetten en afbreken. Er dienen altijd 2 personen aanwezig te zijn om te helpen met het opbouwen en afbreken/oprollen.

De stormbaan bestaat uit 2 delen en liggen op een pallet. Minimale doorgang moet 1,20 zijn

Begeleiding

Begeleiding is erg belangrijk voor de veiligheid van het gebruik van onze springkussens, stormbanen of andere attracties.  U bent zelf verantwoordelijk voor toezicht dus zorg dat er altijd een meerderjarige begeleider aanwezig is, want een ongeluk zit in een klein hoekje. 

 

Onderhoud

Wij vinden het erg belangrijk dat al onze producten goed onderhouden worden. We zorgen dat al onze kussens en stormbanen altijd schoon en droog in het rek liggen zodat de kwaliteit van het kussen altijd goed is. Elke keer als we een kussen opzetten om te drogen of schoon te maken controleren we het kussen zodat het altijd veilig te gebruiken is. Omdat wij alles erg goed onderhouden en zuinig zijn op onze spullen kunnen we altijd goede kwaliteit leveren.

 

Veiligheid

Veiligheid vinden we heel erg belangrijk. Al onze springkussens en stormbanen zijn voorzien van de veiligheidskeurmerken van AIB-Vincotte Nederland B.VLiftinstituut of het TUV zodat we zeker zijn dat al onze producten veilig te gebruiken zijn.

Voor de veiligheid is het wel erg belangrijk om het springkussen of de stormbaan goed vast te zetten.

Bij harde ondergrond kan je waterzakken bijhuren zodat hij op deze manier vast gezet kan worden. Ook is het aan te raden om valmatjes te gebruiken zodat de kinderen zachtjes landen als ze langs het kussen terecht komen.

Bij harde wind, harder dan windkracht 5 moeten wij de reservering annuleren omdat het dan niet veilig is om deze te gebruiken. We nemen dan contact met u op.

 

Slechtweer garantie.

Mocht hij heel veel regen voorspellen mag je tot max 24 uur voor levering/ophalen de reservering kosteloos annuleren. Hiervoor dient u dan telefonisch contact op te nemen met 0630540269.

Extra Productopties