Stormbaan Wipe-out 15 meter te huur

1 dag 249,00

Incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs
€249
Hoogte
4.8 meter
Breedte
3.8 meter
Lengte
15 meter
Grondoppervlak
19x6m
Aantal personen
2 tegelijk
Overdekt
nee
Transport maat
1x 1,6 x 1,8 x 1,8 meter
Gewicht
300
aantal blowers
3
aantal haspels
2

Omschrijving

Stormbaan Wipe-out 15 meter te huur bij Verhuur de Kempen 

Een stormbaan huren is altijd een goed idee om van jouw evenement een succes te maken! Met een stormbaan heb je voor jong en oud een super gave attractie en je evenement valt meteen goed op door zo'n mega grote baan neer te zetten. 

Bij deze stormbaan van 15 meter met de grote rode ballen is super leuk om op allerlei manier overheen te gaan. Rennend, springend, koprollend, met de radslag, je kunt het zo gek niet bedenken om aan de overkant te komen.

Wipe-out is bekend van tv met de rode ballen op het water, deze versie in springkussenvorm dus lekker zacht landen en droog blijven, maar wel het plezier van de grote sprongen op de ballen.

 

Praktische informatie

 Wij raden aan om voordat u de bestelling daadwerkelijk plaatst, de plek waar het luchtkussen komt te staan eerst even op te meten zodat je zeker weet dat hij past. Er dient rekening mee gehouden te worden dat je ten minste 1 meter rondom het kussen vrij houd. Aan de achterkant voor de blower en de slurf, aan de voorkant om veilig in en uit het kussen te komen en aan de zijkant om hem vast te kunnen zetten en zodat er nog een doorgang is. Ook is het belangrijk dat er stroom is op de plaats waar het kussen komt te staan. Zorg voor een goede kabel of haspel. Deze kunt u eventueel ook bij ons huren, je kunt deze in de winkelwagen toevoegen.

 Bezorging en op- en afbouw

Deze stormbaan bestaat uit 1 deel en weegt 350 kilo. De doorgang moet ten minste 140 zijn zodat we met de palletwagen erdoor kunnen. 

Bij het opzetten en afbreken/oprollen dienen er altijd 2 personen te helpen.

 

 

Begeleiding

Begeleiding is erg belangrijk voor de veiligheid van het gebruik van onze springkussens, stormbanen of andere attracties.  U bent zelf verantwoordelijk voor toezicht dus zorg dat er altijd een meerderjarige begeleider aanwezig is, want een ongeluk zit in een klein hoekje. 

 

Onderhoud

Wij vinden het erg belangrijk dat al onze producten goed onderhouden worden. We zorgen dat al onze kussens en stormbanen altijd schoon en droog in het rek liggen zodat de kwaliteit van het kussen altijd goed is. Elke keer als we een kussen opzetten om te drogen of schoon te maken controleren we het kussen zodat het altijd veilig te gebruiken is. Omdat wij alles erg goed onderhouden en zuinig zijn op onze spullen kunnen we altijd goede kwaliteit leveren.

 

Veiligheid

Veiligheid vinden we heel erg belangrijk. Al onze springkussens en stormbanen zijn voorzien van de veiligheidskeurmerken van AIB-Vincotte Nederland B.VLiftinstituut of het TUV zodat we zeker zijn dat al onze producten veilig te gebruiken zijn.

Voor de veiligheid is het wel erg belangrijk om het springkussen of de stormbaan goed vast te zetten.

Bij harde ondergrond kan je waterzakken bijhuren zodat hij op deze manier vast gezet kan worden. Ook is het aan te raden om valmatjes te gebruiken zodat de kinderen zachtjes landen als ze langs het kussen terecht komen.

Bij harde wind, harder dan windkracht 5 moeten wij de reservering annuleren omdat het dan niet veilig is om deze te gebruiken. We nemen dan contact met u op.

 

Slechtweer garantie.

Mocht hij heel veel regen voorspellen mag je tot max 24 uur voor levering/ophalen de reservering kosteloos annuleren. Hiervoor dient u dan telefonisch contact op te nemen met 0630540269.

Extra Productopties

1 dag 5,00

Incl. BTW

Stroom haspel te huur 40 meter Als je zelf geen verlengkabel hebt dan kun je hem hier bij huren.

1 dag 5,00

Incl. BTW

Verankering waterzak voor bevestigen springkussen op harde ondergrond zodat hij veilig te gebruiken is als hij niet met haringen v...