Sarah met rollator 4 meter

3 dagen 50,00

Incl. BTW

Sarah met rollator 4 meter
>
  • Sarah met rollator 4 meter
<

Producteigenschappen

Prijs
€50 voor 3 dagen
Hoogte
4 meter
Grondoppervlak
3x1.5m

Omschrijving

Sarah met rollator.

De opblaasbare Sarah met rollator is super leuk om iemand die 50 word. Een leuke vrolijke pop, en de rollator is natuurlijk nog een leuke toevoeging om de jarige lekker te stangen.

Deze opblaasbare Sarah is 4 meter hoog, en met haar vrolijke gezicht en rollator valt ze zeker goed op. Zo zal de verjaardag van jullie 50 jarige niet ongemerkt voorbij gaan! 

Deze pop word ook vaak geplaatst bij pensioen of als iemand 25 word, dan doen we er een banner bij met de tekst: het is al een hele griet maar slechts 50% van wat je hier ziet!! Maar hij is natuurlijk ook te gebruiken voor alle andere leeftijden zoals 40, 60, 65, 70, 75,80...

Geef in je bestelling bij 'notities' aan welke gratis banner/leeftijd je graag toe wilt voegen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Verhuur de Kempen werken we met een 3 dagen systeem. De dag voor het feest mag de pop opgehaald worden en de dag na het feest mag deze terug gebracht worden. Opzetten en afbreken kun je dan doen wanneer het jou het beste uitkomt, zo kun je op de dag van het feest onbezorgd genieten.

Vervoer.

Je kunt het gewoon met de auto op komen halen want de pop zit in een grote tas. De blower, haringen en banner zitten in een boodschappentas, dus het is allemaal erg makkelijk te vervoeren.

Ophalen.

Ophalen kan op de Schrijver 11 5541WK in Reusel op werkdagen tussen 17.30 en 18.30 uur. In het weekend tijden in overleg.

Mochten deze tijden niet uitkomen dan graag even contact opnemen, spreken we samen iets af wat wel mogelijk is.

Bezorgen.

Bezorgen is natuurlijk ook mogelijk, de prijs word altijd berekend vanaf Reusel.

Mocht je voor deze optie kiezen dan overleggen we van te voren hoelaat ik hem kom brengen en halen.

Extra Productopties