Sarah kantoor/secretaresse 3 meter te huur

3 dagen 40,00

Incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs
€40 voor 3 dagen
Hoogte
3 meter
Grondoppervlak
0.7x0.7

Omschrijving

Sarah kantoor/secretaresse te huur.

Deze leuke opblaasbare vrouw is voor de kantoortijgers onder ons. Zet de hardwerkende jarige in het zonnetje met deze opblaasbare pop van 3 meter hoog zo zal haar verjaardag niet onvergeten voorbij gaan!

Super leuk om bij kantoor te zetten, zo valt je bedrijf lekker op en de jarige word op een leuke manier ontvangen als ze moet werken op haar verjaardag. Ook erg leuk om te gebruiken bij een jubileum zoals 12.5 of 25 jaar in dienst, of als er iemand met pensioen gaat.

Deze pop word ook vaak geplaatst bij pensioen of als iemand 25 word, dan doen we er een banner bij met de tekst: het is al een hele griet maar slechts 50% van wat je hier ziet!! Maar hij is natuurlijk ook te gebruiken voor alle andere leeftijden zoals 40, 60, 65, 70, 75,80...

Geef in je bestelling bij 'notities' aan welke gratis banner/leeftijd je graag toe wilt voegen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Verhuur de Kempen werken we met een 3 dagen systeem. De dag voor het feest mag de pop opgehaald worden en de dag na het feest mag deze terug gebracht worden. Opzetten en afbreken kun je dan doen wanneer het jou het beste uitkomt, zo kun je op de dag van het feest onbezorgd genieten.

Vervoer.

Je kunt het gewoon met de auto op komen halen want de pop zit in een grote tas. De blower, haringen en banner zitten in een boodschappentas, dus het is allemaal erg makkelijk te vervoeren.

Ophalen.

Ophalen kan op de Schrijver 11 5541WK in Reusel op werkdagen tussen 17.30 en 18.30 uur. In het weekend tijden in overleg.

Mochten deze tijden niet uitkomen dan graag even contact opnemen, spreken we samen iets af wat wel mogelijk is.

Bezorgen.

Bezorgen is natuurlijk ook mogelijk, de prijs word altijd berekend vanaf Reusel.

Mocht je voor deze optie kiezen dan overleggen we van te voren hoelaat ik hem kom brengen en halen.

Extra Productopties


1 dag 5,00 per dag

Incl. BTW

Stroom haspel te huur 40 meter Als je zelf geen verlengkabel hebt dan kun je hem hier bij huren.